COPES & COCTAILS
GINS TONICS - COMBINATS

    COMBINATS
 
GIN - TONICS
    Mojito
Gel picat, rom añejo, sucre bru, llimes, fulles de menta, soda i gelat de mojito.
Mojito de maduixes: Amb batut de maduixes naturals, molt refrescant.
Mojito gengibre fresc: s'afegeix gingebre rallat.
7,00€
   
Gins Seagram’s
Ginebra americana de maduració en barrica de roure, sabor a cardamom, pell de taronja, canyella i baies de ginebre, se serveix amb un twist de llima prèviament passada per la vora de la copa, s'acompanya de tònica de gengibre i cardamom o Indian tónic.
7,00€
    Caipirinya
Gel picat, cachaça, sucre moreno
7,00€
   
Monbassa
Ginebra amb quatre destil·lacions d'espècies exòtiques, el coriantre, clau, comí i baies de ginebre, se serveix amb canyella i un twist de mandarina sobre la vora de la copa, s'acompanya de tònica de pebre rosa o Indian tónic. Es poden aromatizar els gels amb camamilla de Sanlúcar de Barrameda i/o servir amb poma àcida i baies de ginebre.
    Ron Matusalem gran reserva 15 anys
Aroma harmònica, franc i complex. (nata, xocolata, caramel), fusta i fruita seca /nou, avellana). Records de pruna madura, cuir, vainilla i melassa. Se serveix amb el suc de mitja llima i una pell de llima prèviament passada per la vora de la copa, s'acompanya de coca cua
6,00€
   
8,50€
    Absolut Vodka - Tonic
Vodka suec, sense sucres afegits, de destil·lació continuada, únicament amb aigua i blat d'hivern d'Áhus, al sud de Suècia. Se serveix amb abundants gels i una pell de llima prèviament passada per la vora de la copa. S'acompanya de tònica de pebre rosa.
10,00€
   
Citadelle Ginebra
molt aromàtica d'origen francès, resultat d'una infusió de 19 herbes, flors i espècies, se serveix amb un twist de llima prèviament passada per la vora de la copa, s'acompanya de tònica de gengibre i cardamom o Indian tónic.
8,50€
    Dry Martini
6 parts de ginebra premium, 1 part de vermut sec, una pela de llimona i una oliva verda. (preparat amb got mesclador)
6,00€
   
Hendrick’s
Ginebra molt aromàtica, en la seva producció s'afegeix una infusió de pètals de rosa i polpa de cogombre, se serveix amb unes rodanxes de cogombre prèviament passades per la vora de la copa, s'acompanya de tònica de pebre rosa o Indian tónic. Es poden afegir pètals de rosa per realçar el sabor
8,50€
Manhattan
5 parts de Bourbon, 2 parts de vermut vermell, dos cops de angostura (preparat amb got mesclador)
6,00€
    Margarita
4 parts de tequila, 1 part de curaçao, 2 parts de llima fresca espremuda, una pela de llima, sal (preparat amb got mesclador).
6,00€
   
Gin Mare
Ginebra molt mediterrània, amb una destil·lació de botànics mediterranis, com l'oliva arbequina, romaní, farigola i alfàbrega, se serveix amb un twist de llima prèviament passada per la vora de la copa i una branca de romaní o farigola, s'acompanya de Tònica de Flor del taronger i Espígol, pebre rosa o Indian tónic
8,50€
Camp de futbol Josep Costa
08480 L'Ametlla del Vallès
Fes la teva reserva!
Truca'ns al 93 768 37 42
Man rtiMiller’s Per a molts, la millor ginebra del món. Obtinguda per destil·lació tradicional per lots, amb un sol alambí, al que denominen Angela naturalment de coure i fabricat per John Dauri & Co. en 903. El destil·lat del cereal, elaborat en Black Country, és enviat junt a les espècies a Islàndia, on aquests es remullen en aigua procedent de glaceres i filtrada en roca volcànica i es barregen amb el destil·lat, marxant de nou a Anglaterra. Aquest és el motiu pel qual se li denomina la ginebra de les tres mil milles. Les parts utilitzades son ginebre de taronja, llimona, coriandre, regalèssia, canyella, casia, nou moscada, angèlica i arrel de Florència, se serveix amb un twist de llima, un altre de taronja i un grilló d'aranja, fulla de menta fresca i s'acompanya de Tònica de Flor del taronger i Espígol o Indian tónic

TÒNIQUES
Indian Tonic 1783
Procés únic d'elaboració basat en la recepta original de 1783. Amb 100% de sucre natural, com era originalment fa 225 anys.
Tònica de Gengibre i Cardamomo
De tocs exòtics, recomanada per a ginebres amb ingredients orientals i roms blancs.
Tònica al pebre Rosa
Amb un toc picant (però en aroma, no en paladar), i recomanable per combinar amb ginebres aromàtiques, tequiles blanques i whiskys amb notes dolces.
Tònica de Flor del taronger i Espígol
La més suau i perfecta per a les tradicionals Dry gin amb notes cítriques i vodkes secs.
8,50€